لیست اختراعات محمدحسين مدرسي


ثبت :
از
تا
اظهارنامه :
از
تا

بازنشانی
تعداد موارد یافت شده: 8
تاریخ اظهارنامه: 1390/04/11
تاریخ ثبت: 1392/01/31
خلاصه اختراع:

شكلات پروبيوتيك و سين بيوتيك در اين اختراع با افزودن پروبيوتيك ( باكتري هاي مفيد )به شكلات ارزش غذايي يكي از پرطرفدار ترين ميان وعده هاي غذايي ايران افزايش داداه شد .پروبيوتيك اسپري دراي شده باسيلوس كواگولانس(لاكتو باسيلوس اسپوروژنز)در غلظت مناسب به همراه افزودني هاي ديگر به طور يكنواخت درون خمير شكلات مخلوط شد به طوري كه ميزان آن 107 CFU در هرسروينگ 10 تا 12 گرمي شكلات برسد. در مورد شكلات رژيمي نيز پروبيوتيك به همراه پري بيوتيك ( ايزومالت و سوربيتول ) باعث توليد يك محصول سين بيوتيك شد . از آنجايي ك رطوبت پايين و بسته بندي مناسب محصول مانع از تندش اسپور مي گردد باكتري هاي زنده ولي غيرفعال تا زمان انقضاي آ/ن در دماي اتاق نگهداري مي شود پس از مصرف اين محصول باكتري ها بر اثر شوك PH فعال كرده و رشد خودرا در روده آغاز مي كند از آنجايي ك شكلات شيرين حاوي مقادير بالاي تركيبات قندي مي باشد باعث تغيير تعادل به نفخ باكتري هاي مضر در روده مي شود.افزودن باكتري هاي پرو بيوتيك به اين ميان وعده سنتي باعث تنظيم تعادل ميكروفلور روده ميشود.

تاریخ ثبت: 1392/08/05
خلاصه اختراع:

طب ترميمي يكي از حوزه‌هاي بين رشته‌اي از تحقيقات و كاربردهاي كلينيكي است كه بر روي ترميم و جايگزيني دوباره سلول‌ها و بافت‌ها و بازگرداندن عملكرد آسيب‌ديده آن‌ها كه مي‌تواند ناشي از نقص‌هاي مادرزادي، بيماري‌ها، تروما و پيري باشد، تمركز و توجه دارد. اين شاخه شامل چندين رويكرد تكنولوژيكي از قبيل استفاده از مولكول‌هاي محلول، ژن درماني، پيوند سلول‌هاي بنيادي، مهندسي بافت و دوباره برنامه‌ريزي كردن سلول و انواع بافتي مي‌باشد.امروزه مهندسي بافت در اتصال با ژن تراپي به‌عنوان يك رويكرد تركيبي در طب ترميمي مورد استفاده قرار مي‌گيرد.يكي از روشهاي رايج انتقال ژن توسط وكتورهاي ويروسي است و ازجمله شايع ترين اين وكتورهاي ويروسي آدنو ويروسها هستند كه از بين 600 ژن درماني انجام شده در دنيا 27 درصد آنها توسط وكتورهاي آدنو ويروسي صورت گرفته است.EGF و TGF alpha از جمله مهمترين فاكتورهاي رشد مؤثر در ترميم بافتي اكثر بافتها مي باشند كه در تمايز سلولهاي مختلف به ويژه سلولهاي بنيادي نيز نقش دارند و حتي به نوعي در درمان سرطان برخي بافتها نيز مي توانند داراي نقش مهمي باشند.

تاریخ اظهارنامه: 1395/10/14
تاریخ ثبت: 1396/03/17
خلاصه اختراع:

بسمه تعالي "خلاصه اختراع" عنوان اختراع: فارسي: ابداع تكنيك دات بلات معكوس تغيير يافته با دنباله بسيار بلند (تكنيك SMRDB ) انگليسي: Developed novel method: Super tailed Modified Reverse Dot Blot (SMRDB technique) اين اختراع در حيطه بيوتكنولوژي و پزشكي بوده و مرتبط با تشخيص و درمان سرطان مي باشد كه به طور ويژه براي بررسي جهش هايي است كه تشخيصي و/يا پيش آگهي مي باشد. بيماران مبتلا به سرطان كلوركتال براي درمان از آنتي بادي هاي مونوكلونال به نام Panitumumab و Cetuximab استفاده مي نمايند، در صورتي كه بيمار در ژن KRAS خود جهش داشته باشد به درمان با اين دارو ها جواب نمي دهد. بنابراين بررسي جهش در ژن KRAS بيماران مبتلا به سرطان كلوركتال و غربالگري آن ها، از نظر پزشكي بسيار حائز اهميت مي باشد و كمك زيادي به درمان اين بيماران مي نمايد. براي بررسي جهش در ژن KRAS بيماران مبتلا به سرطان هاي مختلف از جمله سرطان كلوركتال، بايد از روشي با حساسيت بالا استفاده شود تا بتوان جهش در تنها يك نوكلئوتيد از كدون هاي مرتبط اين ژن را نيز شناسايي نمود. تكنيك هاي مختلفي با ميزان حساسيت متفاوت وجود دارد كه در بين اين تكنيك ها، تكنيك دات بلات معكوس، حساس ترين آن ها مي باشد. در اين پژوهش، نوآوري در روش دات بلات معكوس (Reverse Dot Blot) انجام شده است تا بتوان با حساسيت بسيار بالا به بررسي جهش هاي ژن KRAS در بيماران بپردازيم. اين نوآوري، ايجاد تغييراتي در پروب هاي اختصاصي، زمان بندي و غلظت هاي نمكي در بافر هاي هيبريداسيون مي باشد. با توجه به ايجاد جهش تنها در يك نوكلئوتيد در كدون ژن KRAS، طراحي پروب مناسب و چسباندن آن به غشا كار ساده اي نيست. بنابراين در اين پژوهش براي مشخص شدن جهش در ژن KRAS با استفاده از تكنيك دات بلات معكوس، به ابداع روش نوين دات بلات معكوس تغيير يافته با دنباله بسيار بلند (تكنيك SMRDB) پرداختيم. مراحل تيمار كردن پروب هاي اختصاصي و غشا، چسباندن يا كد گذاري اين پروب ها بر روي غشا و مراحل هيبريداسيون با بافرهاي مناسب از نظر غلظت و دماي بهينه، مراحل كليدي در طراحي اين تكنيك مي باشد. اين تكنيك تاكنون براي بررسي جهش ها در ژن KRAS در ايران طراحي نشده است و در حال حاضر در دنيا تنها يك شركت خارجي، كيت تشخيصي براي بررسي موتاسيون هاي ژن KRAS توليد نموده كه ايران و ديگر كشور هاي دنيا بعنوان مصرف كننده ي آن مي باشند. مشكل اصلي در بهينه كردن اين تكنيك، تيمار مناسب غشا، چسباندن پروب به آن، تهيه بافرهاي مناسب هيبريداسيون با غلظت نمكي خاص، تهيه محلول بلاكينگ و تنظيم دما و زمان بندي هاي هر مرحله مي باشد كه براي حل مشكل فني در اين نوآوري با ابداعdouble system modification بر روي پروب ها توانستيم با كيفيت بسيار مناسب پروب ها را به غشا بچسبانيم و نتيجه بسيار مطلوبي در تشخيص بدست آوريم.

تاریخ اظهارنامه: 1389/09/09
تاریخ ثبت: 1390/01/16
خلاصه اختراع:

فرآيند ساخت گز پروبيوتيك و سين بيوتيك

تاریخ ثبت: 1393/09/09
خلاصه اختراع:

خلاصه:محصول توليد شده يك وكتور آدنو ويروسي نو تركيب است كه ژن EGF انساني سنتز شده و در داخل آن قرار داده شده است.اين وكتور بدون اينتگره شدن در ژنوم سلول توان توليد و ترشح خارج سلولي در يك بازه زماني مشخص EGF را در ميزان كاملا بالايي دارد.امكان استفاده از اين وكتور در طب ترميمي در ترميم زخمهاي مزمن و دير ترميم به ويژه در زخمهاي پوستي وجود دارد.

تاریخ ثبت: 1400/08/16
خلاصه اختراع:

هدف از اين اختراع، تبديل بيولوژيك پر مرغ (از ضايعات كشتارگاه هاي طيور) به پودري از اسيدهاي آمينه ضروري براي استفاده به عنوان مكمل رشد در خوراك دام، طيور، آبزيان و حيوانات خانگي است كه شامل مراحل زير مي باشد: شستشو و خرد كردن پر، افزودن باكتري هاي توليد كننده آنزيم كراتيناز و تخمير محيط نيمه جامد (پر: آب و املاح) به مدت سه تا پنج روز، فيلتراسيون سوپرناتانت كشت و در پي آن تغليظ و اسپري درايينگ (كريستاليزاسيون) كه باعث تشكيل پودر اسيد آمينه مي گردد. پودر اسيدآمينه حاصل از اين روش، حاوي اسيدهاي آمينه ضروري براي رشد حيوانات مانند: متيونين، ليزين، تريپتوفان، لوسين، ايزولوسين، والين و فنيل آلانين مي باشد. اين اسيدهاي آمينه در غلظت هاي مناسب به غذاي دام، طيور، ماهيان و حيوانات خانگي اضافه مي شوند و قابليت جذب بالايي (97%) دارند.

تاریخ ثبت: 1400/11/20
خلاصه اختراع:

خلاصه اختراع: محلول فنلي استخراج RNA از ادرار جهت حصول RNA خالص بدون آلودگي با DNA به منظور استفاده مستقيم در RT PCR وRealtime PCR طراحي شده است . از آنجا كه ميزان سلول هاي ادرار پائين است و RNAكل موجود در ادرار ميزان بالايي نداردبنابراين ابداع روشي كه RNA ادرار را با كيفيت مطلوب وبازدهي بالا RNAاستخراج كند حائز اهميت است. در اين روش سعي برآن شده با اضافه كردن يك نمك جديد به عنوان نمك كائوتروپيك وتغيير غلظت ( 45% تا 70%)و PH( 2.8 تا 3.2) فنل اسيدي RNA, قابل ملاحظه خالص در فاز آبي جداسازي گردد. اين محلول حاوي نمك هاي كائوتروپيك مشتق از گوانيدين به منظور مهار ريبونوكئاز و نمك هاي نمك هاي آلي يا غير آلي به عنوان شلاتورميباشد.يك پلي الكل حلال فنل نيز به محلول اضافه گرديده است. به منظور حفظ PH در محدوده مورد نظر از يك اسيد وبافر متناسب آن استفاده شده است. RNA خالصي كه با اين روش حاصل ميشود جهت بررسي بيان ژن در تحقيقات قابل استفاده خواهد بود.

موارد یافت شده: 8